AccessGratuit
Bine ati venit! Very Happy

Daca ati ajuns la aceasta pagina inseamna ca nu sunteti INREGISTRAT sau CONECTAT pe forumul AccessGratuit. Puteti face asta utilizand butoanele din meniu destinare acestor actiuni!
AccessGratuit.com
www.accessgratuit.com
cheers

Firefox 4, confirmat de Mozilla: un manager de extensii nou si imbunatatiri majore!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Firefox 4, confirmat de Mozilla: un manager de extensii nou si imbunatatiri majore!

Mesaj Scris de Kegan la data de Dum Iun 27, 2010 11:15 am

Ceea ce se zvonea deja de câteva zile, a fost confirmat de unul din inginerii de la Mozilla: următoarea versiune de Firefox va aduce un manager nou de extensii, cu un design schimbat şi funcţii suplimentare.

În primul rând, trebuie spus că noul manager de extensii va fi un fel centralizator al tuturor aplicaţiilor externe, adică al acelor instrumente care nu fac parte în mod implicit din browser. Şi aici avem: addon-uri (incluzând aici atât lista de extensii instalate, cât şi funcţia de instalare a unor extensii noi), dicţionare pentru corectură, motoare de căutare, teme şi plugin-uri (Flash, Java etc.).

Detalii pe Go4it

_____________________________________AccessGratuit__________________________________

Kegan
Membru AccessGratuit

<b>Sex</b> Sex: masculin
<b>Numarul mesajelor</b> Numarul mesajelor: 905
<b>Credite</b> Credite: 100417
<b>Varsta</b> Varsta: 61

Sus In jos

Re: Firefox 4, confirmat de Mozilla: un manager de extensii nou si imbunatatiri majore!

Mesaj Scris de shot la data de Lun Iul 12, 2010 6:43 am

foarte bun , si folositor

shot
Membru AccessGratuit

<b>Numarul mesajelor</b> Numarul mesajelor: 42
<b>Credite</b> Credite: 74000
<b>Varsta</b> Varsta: 18

http://www.aboutyou.forumz.ro

Sus In jos

Re: Firefox 4, confirmat de Mozilla: un manager de extensii nou si imbunatatiri majore!

Mesaj Scris de manumyman la data de Mar Aug 31, 2010 7:49 am

eu optez pentru opera

manumyman
Membru AccessGratuit

<b>Numarul mesajelor</b> Numarul mesajelor: 16
<b>Credite</b> Credite: 66800
<b>Varsta</b> Varsta: 17

http://tutorialulgratuit.forumz.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare