Handball-ul
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Handball-ul
Dupa cum stiti toti Handbalul din Romania In ultimii 5 ani s-a dezvoltat foarte mult , castigand multe cupe internatinale atat la masculin cat si la feminin.
Ce pot sa zic practic handbal de 5 ani , am fost prezent la foarte multe competitii si am vizitat toata tara de la piatra Neamt pana in cealalta Parte a tarii.
Va sugerez celor ce doresc sa practice un sport sa se apuce de handball
Ce pot sa zic practic handbal de 5 ani , am fost prezent la foarte multe competitii si am vizitat toata tara de la piatra Neamt pana in cealalta Parte a tarii.
Va sugerez celor ce doresc sa practice un sport sa se apuce de handball
Re: Handball-ul
Trebuie sa iti si placa si sa ai si ceva talent, degeaba te apuci si esti "strain" de acest sport.
KomyOmy a scris:Trebuie sa iti si placa si sa ai si ceva talent, degeaba te apuci si esti "strain" de acest sport.
Asta asa este dar cu timpul devii mai bun
Eu am facut handbal ceva timp , dar m-am lasat pentru ca la un momendat mi-am dat seama ca oricat as incerca sa imi placa tot nu imi placea.. 
Cand practici un sport si vrei sa evoluezi pe zi ce trece trebuie sa ai talent si sa te pasioneze!
cum a specificat si colegul nostru Agent cand te apuci de un sport preferat va trebui sa iti placa si cu mult efort vei realiza succese mari
AlexanDDrU,va rog sa nu mai postati mesaje ce nu contin minim 3 cuvinte.
Multumesc!
Multumesc!

RoCkKiD- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 121
Credite: 94935
Varsta: 23
Eu am jucat HandBall la scoala cand eram prin clasa a-9-a dar acum numai practic acest sport,ai nevoie de viteza si alte calitati
Este un sport frumos dupa parerea mea 
AGent a scris:Cand practici un sport si vrei sa evoluezi pe zi ce trece trebuie sa ai talent si sa te pasioneze!
Sunt de acord cu tine 100%,daca as fi dat un raspuns ar fi fost unul asemanator.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Primii pasi in HTML si WWW: Uneltele necesare crearii si testarii unui document HTML
» Cum sa creezi o carte de vizita folosind M.O. Publisher?
» Prezentare Ruddpack!
» Cerere Parteneriat EvoGame.ro
» Substituire expeditor pe Internet
» Handball-ul
» Ce antivirus folositi
» Cum te intelegi cu cel mai bun prieten al tau ?
» Muzica preferata