New in town
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
New in town
Originea Username-ului: Username-ul acesta îl folosesc cam peste tot şi are o poveste lungăăăă. Eu vă spun pe scurt. Prin 2000 când apăruse mircul (
ce vremuri ), dracalete fiind, frecventam irc chanel cu acest username ( la anii aceia nu prea ştiam altceva să fac ).
Numele dumneavoastra real(daca doriti): Dediu Fănel-Florin
Varsta dumneavoastra: 21
Data nasterii: 11 07 1989
Locatia dumneavoastra: Brăila
Ocupatia dumnevoastra: Web Designer la o firmă din Brăila plus freelancer
Interesele dumneavoastra: Privind ce domeniu? Nu ştiu dacă o să am loc într-un post să scriu interesele mele
De unde ati aflat de noi: Kegan
Sper să pot ajuta forumul acesta şi membrii care sunt activi.
Vă doresc o zi bună şi ne vedem pe forum
ce vremuri ), dracalete fiind, frecventam irc chanel cu acest username ( la anii aceia nu prea ştiam altceva să fac ).Numele dumneavoastra real(daca doriti): Dediu Fănel-Florin
Varsta dumneavoastra: 21
Data nasterii: 11 07 1989
Locatia dumneavoastra: Brăila
Ocupatia dumnevoastra: Web Designer la o firmă din Brăila plus freelancer
Interesele dumneavoastra: Privind ce domeniu? Nu ştiu dacă o să am loc într-un post să scriu interesele mele
De unde ati aflat de noi: Kegan
Sper să pot ajuta forumul acesta şi membrii care sunt activi.
Vă doresc o zi bună şi ne vedem pe forum
Re: New in town
Mulţumesc pentru primire.
Să ştii că sunt genul acela de om care înainte să se înscrie într-un forum întâi citeşte regulamentul. Sunt o minoritate dar citesc regulamentul pentru a nu încurca staff-ul. Şi eu am un forum şi ştiu ce înseamnă userii care nu citesc regulamentul sau nici măcar nu au un pic de bun simţ.
Să ştii că sunt genul acela de om care înainte să se înscrie într-un forum întâi citeşte regulamentul. Sunt o minoritate dar citesc regulamentul pentru a nu încurca staff-ul. Şi eu am un forum şi ştiu ce înseamnă userii care nu citesc regulamentul sau nici măcar nu au un pic de bun simţ.
Bine ai venit, Florin! Ma bucur ca mai sunt si oameni adevarati care stiu sa se integreze frumos intr-o comunitate! Felicitari! 

Kegan- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 905
Credite: 100417
Varsta: 61
Kegan a scris:Bine ai venit, Florin! Ma bucur ca mai sunt si oameni adevarati care stiu sa se integreze frumos intr-o comunitate! Felicitari!
Bine ai venit, iti urez un camp placut
Mulţumesc pentru primire.
De care câmp
?
Matei a scris:Bine ai venit, iti urez un camp placut.
De care câmp
?
frumushel a scris:Mulţumesc pentru primire.Matei a scris:Bine ai venit, iti urez un camp placut.
De care câmp?
camp = sedere
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Primii pasi in HTML si WWW: Uneltele necesare crearii si testarii unui document HTML
» Cum sa creezi o carte de vizita folosind M.O. Publisher?
» Prezentare Ruddpack!
» Cerere Parteneriat EvoGame.ro
» Substituire expeditor pe Internet
» Handball-ul
» Ce antivirus folositi
» Cum te intelegi cu cel mai bun prieten al tau ?
» Muzica preferata