Tema dumneavoastra !
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Tema dumneavoastra !
Cum as putea face rost de o tema asemanatoare temei d-voastra si sa imi spuneti in ce categorie se incadreaza ?
Re: Tema dumneavoastra !
Tin sa va contrazic pe amandoi.Tema chiar exista pe net
.Matei tu esti din stuf si nu stii ca este pe net :O uitati link e previzualizare nu are de ce sa fie considerata reclama ca acel site este de teste Uitati tema aici
Matei a spus ca nu exista pe HitSkin,nu ca nu exista pe Internet.
Pe HitSkin nu poate exista fiindca sunt modificate multe template-uri la ea,ceea ce trebuie facut manual.
Pe HitSkin nu poate exista fiindca sunt modificate multe template-uri la ea,ceea ce trebuie facut manual.

RoCkKiD- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 121
Credite: 95235
Varsta: 23
Imi pare rau atunci am inteles eu gresit!Oricum tema asta este superba.Felicitari pentru eforturi
*** MARE ATENTIE!
Tema actuala a fost creata de darkspectre si este publicata pe forumul acestuia!
In mesajul principal este vorba despre fosta tema a forumului ce a fost facuta publica anterior.
Aceasta este disponibila pe hitskin.
http://demo.nicetheme.com/index.htm?theme_id=156046
Topic inchis.
Tema actuala a fost creata de darkspectre si este publicata pe forumul acestuia!
In mesajul principal este vorba despre fosta tema a forumului ce a fost facuta publica anterior.
Aceasta este disponibila pe hitskin.
http://demo.nicetheme.com/index.htm?theme_id=156046
Topic inchis.
Subiecte similare» Ce trebuie sa faceti daca doriti stergerea forumului dumneavoastra
» cerere tema
» Cerere Tema
» Problema la o tema
» Cerere Tema
» cerere tema
» Cerere Tema
» Problema la o tema
» Cerere Tema
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Primii pasi in HTML si WWW: Uneltele necesare crearii si testarii unui document HTML
» Cum sa creezi o carte de vizita folosind M.O. Publisher?
» Prezentare Ruddpack!
» Cerere Parteneriat EvoGame.ro
» Substituire expeditor pe Internet
» Handball-ul
» Ce antivirus folositi
» Cum te intelegi cu cel mai bun prieten al tau ?
» Muzica preferata