Filmul vostru preferat
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Filmul vostru preferat
As dori sa vad si eu ce filme preferati. Ma refer la cel mai bun film pe care l-ati vazut. Nu sunt mare fan al filmelor, dar preferatele mele sunt Piratii din Caraibe, seria James Bond, Transporter si CRANK. Imi place cum joaca Jason Statham.
Re: Filmul vostru preferat
Ador comediile si filmele de actiune, Sf. Nu pot alege un singur film, insa cele mai bune cred ca au fost:
Piratii din Caraibe (1, 2, 3), The Lion King (1, 2, 3), acestea sunt filmele cu care am crescut si pe care le iubesc. Leam vazut si de 6-7 ori. Ar mai fi filmele Harry Potter, chiar daca miau placut mai mult cartile, Avatar.
Piratii din Caraibe (1, 2, 3), The Lion King (1, 2, 3), acestea sunt filmele cu care am crescut si pe care le iubesc. Leam vazut si de 6-7 ori. Ar mai fi filmele Harry Potter, chiar daca miau placut mai mult cartile, Avatar.
comediile in general le iubesc :X Nu am un film preferat dar am un actor pe Eddy Murphy
Alice in tara minunilor ( ador filmul + povestea ) , Harry Potter , Zeitgeist 2007 si 2008 , Saw 5 si 6 , si inca cateva filme .
Saw 5 sau 6 este de groaza , cei care va stiti cu frica in voi , nu va uitati !
Saw 5 sau 6 este de groaza , cei care va stiti cu frica in voi , nu va uitati !
harry potter ,filme cu stevean segal (sper ca am scris bine
), spiderman , scary movie ...
Subiecte similare» Care este animalul vostru favorit?
» Desktop-ul vostru
» Gen-ul vostru
» Bubulinu vostru
» Ice Age 4 (2012)
» Desktop-ul vostru
» Gen-ul vostru
» Bubulinu vostru
» Ice Age 4 (2012)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Sex
Numarul mesajelor
Credite
Varsta
» Primii pasi in HTML si WWW: Uneltele necesare crearii si testarii unui document HTML
» Cum sa creezi o carte de vizita folosind M.O. Publisher?
» Prezentare Ruddpack!
» Cerere Parteneriat EvoGame.ro
» Substituire expeditor pe Internet
» Handball-ul
» Ce antivirus folositi
» Cum te intelegi cu cel mai bun prieten al tau ?
» Muzica preferata