AccessGratuit
Bine ati venit! Very Happy

Daca ati ajuns la aceasta pagina inseamna ca nu sunteti INREGISTRAT sau CONECTAT pe forumul AccessGratuit. Puteti face asta utilizand butoanele din meniu destinare acestor actiuni!
AccessGratuit.com
www.accessgratuit.com
cheers

Restructurari in staff si eliminarea grupurilor de asistenti, tehnicieni si evaluatori

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Restructurari in staff si eliminarea grupurilor de asistenti, tehnicieni si evaluatori

Mesaj Scris de Kegan la data de Sam Mar 13, 2010 6:55 am

Restructurari in staff si eliminarea unor grupuri

Salutare!

Dupa ce timp de mcateva zile v-am cerut parerea cu privire la grupurile din staff, astazi am aplicat si decizia noastra: au fost eliminate 3 grupuri! Motivul este simplu: activitatea forumului este inca minora pentru mai mult de 2-3 grupuri. Cu timpul, vom adauga si altele.

Odata cu stergerea acestor grupuri, au fost exclusi din staff si ragazzo impreuna cu Motanel. Daca in cazul primului a fost neaparat necesara eliminarea datorita stergerii grupului, in cazul lui Motanel, dorinta de a parasi staff-ul i-a apartinut. A recunoscut ca e prea ocupat cu propriul forum si nu mai are timp.

Multumim tuturor memrilor fosti si actuali din staff pentru tot ajutorul cu care ne-au sustinut!

Cu tot respectul,
AccessGratuit.com
cheers

_____________________________________AccessGratuit__________________________________

Kegan
Membru AccessGratuit

<b>Sex</b> Sex: masculin
<b>Numarul mesajelor</b> Numarul mesajelor: 905
<b>Credite</b> Credite: 100117
<b>Varsta</b> Varsta: 61

Sus In jos

Re: Restructurari in staff si eliminarea grupurilor de asistenti, tehnicieni si evaluatori

Mesaj Scris de AzamfireAndrei la data de Sam Mar 27, 2010 6:17 am

o idee foarte buna!!!

AzamfireAndrei
Membru AccessGratuit

<b>Sex</b> Sex: masculin
<b>Numarul mesajelor</b> Numarul mesajelor: 33
<b>Credite</b> Credite: 78648
<b>Varsta</b> Varsta: 15

http://www.xenmyer.forumz.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare