manuel_printisorul
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Re: manuel_printisorul
Dupa o vizita pe site-ul tau, am constat urmatoarele:
- desi in imagine apareau peste 2000 de conectati, cand am dat click pe site-ul cu statisticile imi arata ca eu am fost singurul tau vizitator pe ziua de astazi;
- site-ul tau contine crack-uri, seriale si programe de hack. Noi nu promovam astfel de site-uri.
In atentia tuturor:
AccessGratuit.com este un site serios, original si care respecta legile in vigoare! Din acest motiv, nu sevor accepta site-uri de hack sau forumuri care contin download piratat. Mai mult, daca acestea apartin de Forumgratuit.ro, vor primi si reclamatie.
- desi in imagine apareau peste 2000 de conectati, cand am dat click pe site-ul cu statisticile imi arata ca eu am fost singurul tau vizitator pe ziua de astazi;
- site-ul tau contine crack-uri, seriale si programe de hack. Noi nu promovam astfel de site-uri.
In atentia tuturor:
AccessGratuit.com este un site serios, original si care respecta legile in vigoare! Din acest motiv, nu sevor accepta site-uri de hack sau forumuri care contin download piratat. Mai mult, daca acestea apartin de Forumgratuit.ro, vor primi si reclamatie.

Kegan- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 905
Credite: 100117
Varsta: 61
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Primii pasi in HTML si WWW: Uneltele necesare crearii si testarii unui document HTML
» Cum sa creezi o carte de vizita folosind M.O. Publisher?
» Prezentare Ruddpack!
» Cerere Parteneriat EvoGame.ro
» Substituire expeditor pe Internet
» Handball-ul
» Ce antivirus folositi
» Cum te intelegi cu cel mai bun prieten al tau ?
» Muzica preferata