Credeti in supranatural?
Pagina 2 din 2 • Impartiti •
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Re: Credeti in supranatural?
ma peed asa zici tu ca nu iti este frica de fantome, dar cand vezi una in fata ta nici nu stii pe unde sa o ei la fuga
Imi place sa vad ca acest topic a inflorit... In fine. Mie mi se pare mai logic sa existe exatraterestrii decat sa nu existe, din urmatoarele motive:
Noi suntem o micuta planeta, intr-un sistem solar destul de mititel, cu mai multe alte planete. Suntem intr-o galawie care are o multime de alte sisteme solare, cu alte cateva planete fiecare. Galaxia se afla in univers, care mai are de asemenea nu stiu cate alte galaxii, unde sunt sisteme solare, si din nou o multime de planete. Deci mi se pare o mare ciudatenie sa nu mai existe macar o molecula de viata pe alte planete. Iar oamenii de stiinta cauta oxigen, pentru a se demonstra existenta lor, insa atunci cand a aparut oxigenul pe tera, in urma cu milioane de ani, viata era sa fie distrusa. Nu stiu, fiecare cu parerea lui.
Si eu cred ca ce este pe discovery de la ora 10 vinerea este o prostie. Dar imi plac efectele speciale.
Noi suntem o micuta planeta, intr-un sistem solar destul de mititel, cu mai multe alte planete. Suntem intr-o galawie care are o multime de alte sisteme solare, cu alte cateva planete fiecare. Galaxia se afla in univers, care mai are de asemenea nu stiu cate alte galaxii, unde sunt sisteme solare, si din nou o multime de planete. Deci mi se pare o mare ciudatenie sa nu mai existe macar o molecula de viata pe alte planete. Iar oamenii de stiinta cauta oxigen, pentru a se demonstra existenta lor, insa atunci cand a aparut oxigenul pe tera, in urma cu milioane de ani, viata era sa fie distrusa. Nu stiu, fiecare cu parerea lui.
Si eu cred ca ce este pe discovery de la ora 10 vinerea este o prostie. Dar imi plac efectele speciale.
Nu , nu cred.Adica nu cred chiar 100% , insa cred doar 15,5% in aceste fenomene paranormale si restul de 84,5% nu cred . Totusi inca imi pun in gandul meu niste semne de intrebare la anumite lucruri .
Ei bine.am avut niste experiente paranormale, de care nu cred ca va voi povesti...inca!A fost infricosetor!
Nu prea cred că ar avea vreo legătură
... Cat despre întrebarea topicului pot zice că nu cred în aşa ceva. NU cred pană nu văd eu în faţa mea aşa ceva
Nici eu nu cred in asa ceva,dar nu 100%,exista un mic porcent de 1-2%...l-am vazut la tv pe Cris Angels levitand,nu stiu daca e reala faza sau e fake,daia am mici semne de intrebare

Pagina 2 din 2 •
1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Sex
Numarul mesajelor
Credite
Varsta

» Primii pasi in HTML si WWW: Uneltele necesare crearii si testarii unui document HTML
» Cum sa creezi o carte de vizita folosind M.O. Publisher?
» Prezentare Ruddpack!
» Cerere Parteneriat EvoGame.ro
» Substituire expeditor pe Internet
» Handball-ul
» Ce antivirus folositi
» Cum te intelegi cu cel mai bun prieten al tau ?
» Muzica preferata