Film: Avatar (2009)
Pagina 1 din 2 • Impartiti •
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Film: Avatar (2009)
Film: Avatar (2009) |
Un film bun, nu exceptional. Poate fi recomandat, se merita vazut. Este bine prezentata si structurata actiunea, personajele sunt caracterizate intr-un mod uimitor si vazut in format 3D la cinematograf este excelent. Spun ca nu este exceptional pentru ca un film ce are parte de o reclama atat de mareata ca acesta, e mult mai "atragator" din toate punctele de vedere. Un film SF nu poate intra in aceasta categorie.
Sfat realizat de echipa AccessGratuit.com ![]() |

Kegan- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 905
Credite: 100417
Varsta: 61
Re: Film: Avatar (2009)
Da,si eu l-am vazut la cinematograf,este exceptional!
Mi-a placut foarte mult,este plin de aventuri si in acelasi timp este foarte relaxant.Daca voi mai avea ocazia si imi va permite timpul,ma voi duce sa il mai vad inca odata.
Vi-l recomand si voua
!
Mi-a placut foarte mult,este plin de aventuri si in acelasi timp este foarte relaxant.Daca voi mai avea ocazia si imi va permite timpul,ma voi duce sa il mai vad inca odata.
Vi-l recomand si voua

RoCkKiD- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 121
Credite: 95235
Varsta: 23
sincer , de saptamani intregi tot incerc sa il vad si toata lumea vorbeste de el , si am auzit si de incasarile lui foarte mari....dar...chiar nu am avut timp sa il vad....si nici prea curand nu cred ca o sa am timp ca am auzit ca dureaza vreo 2 ore jumate....chiar nu am atat timp liber...doar sa il vad pe parti
) ...dar decat asa , mai bine astept cand o sa il pot vedea tot odata....
..sper sa merite.... 
la-m vazut e frumos , il recomand la toti

»Stefan- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 22
Credite: 83836
Varsta: 19
Cred ca 90% din populatia planetei a vazut deja acest film.
M-am si saturat deja sa aud de el...

darkspectre- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 22
Credite: 87329
Varsta: 102
Foarte bun filmul. Merita 100% . Cei ce nu lau vazut sa nu ezite sa o faca. O sa ramana placut impresionati.
Am vazut prima parte si sunt dezamagit total , nu mi-a placut , credeam ca e ceva de capul lui din moment ce ii auzeam pe toti : "Ai vazut ce misto e avatar ? " , "Ai auzit de filmul ala Avatar ? " ...
fiecare are preferintele sale. Daca am fi toti la fel nu am mai avea motive sa ne certam ( deci ne-am plictisii total .... ). Mie imi place filmul la nebunie, lam vazut de 2 ori si las mai vedea
darkspectre a scris:Cred ca 90% din populatia planetei a vazut deja acest film.
Idem , si mai ales cum eu nu stau la oras ci la sat ii aud pe altii cum imi spune "dute ba ce beton ii filmuu,ai de capu meu!!" mor cand ii aud , ptr ca ei habar nu au ce se petrece in filmul ala...:-j.
Mie sincer sa fiu mi-a cam placut filmul , din mai multe puncte de vedere.
Nu l-am vazut dar o sa ma uit la el cat de curand, cred ca e destul de interesant cel putin eu am avut jocul lam trecut tot si jocul mi sa parut super acuma astept sa vad filmul si o sa vad daca e ceva de el 
An0n|m, warn pentru bold. Bold-ul il folosesti doar cand doresti sa scoti ceva in evidenta.

Kegan- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 905
Credite: 100417
Varsta: 61
L-am vazut ( 3D ) , mi-a placut atunci pe moment , insa acum nu m-ar mai interesa sa-l vad . 
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Primii pasi in HTML si WWW: Uneltele necesare crearii si testarii unui document HTML
» Cum sa creezi o carte de vizita folosind M.O. Publisher?
» Prezentare Ruddpack!
» Cerere Parteneriat EvoGame.ro
» Substituire expeditor pe Internet
» Handball-ul
» Ce antivirus folositi
» Cum te intelegi cu cel mai bun prieten al tau ?
» Muzica preferata