Mi-am schimbat domeniul. Ce sa fac pentru ca Google sa-mi gaseasca noul continut?
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Mi-am schimbat domeniul. Ce sa fac pentru ca Google sa-mi gaseasca noul continut?
Mi-am schimbat domeniul. Ce să fac pentru ca Google să-mi găsească noul conţinut? |
![]() De cele mai multe ori, cand un webmaster doreste sa-si modifice numele de domeniu tine cont de urmatoarele impedimente: vizitatorii fideli nu vor mai gasi site-ul si Google nu va mai recunoaste continutul. Daca in primul caz se poate interveni cu un mail in masa prin care se pot instiinta vizitatorii ca domeniul a fost schimbat, in cea de-a doua parte, putem interveni astfel: - incercati sa stergeti tot continutul din site inainte de a sterge respectivul site; - mutati, daca este posibil, continutul din vechiul site pe noul site; - alegeti cateva cuvinte cheie care sa semene cu continutul siteului si cu profilul site-ului sters; - daca aveti posibilitatea, puneti un redirect pe vechiul site, fara sa stergeti adresa acestuia; - folositi cat mai des in noul site numele vechiului site. Astfel, Google va recunoaste noul site chiar si dupa cautarea termenilor din site-ul sters. Ideea cea mai plauzibila este aceea de a insera un cod de redirect pe toate paginile vechiului site astfel incat, cand se gasesc rezultate pe Google pe vechiul site sa ajunga intr-un sfarsit pe noua adresa.
Sfat realizat de Kegan ![]() |

Kegan- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 905
Credite: 100417
Varsta: 61
Re: Mi-am schimbat domeniul. Ce sa fac pentru ca Google sa-mi gaseasca noul continut?
Am facut tot ce scrie aici ( inainte de a citi aici) insa nu ma gasesc inca pe google cu noua adresa. Este vreo problema sau lucrurile se vor rezolva cu timpul?
Subiecte similare» In curand noul site de filme online va fi gata
» Actualizare noua: administrarea codurilor Javascript, protectie anti-spam si widget Google+
» Coduri pentru radio
» NU imi merge scriptul pentru trilulilu
» Cum pot sa fac si eu un loc pentru parteneri si sub sa poti sa te inregistrezi?
» Actualizare noua: administrarea codurilor Javascript, protectie anti-spam si widget Google+
» Coduri pentru radio
» NU imi merge scriptul pentru trilulilu
» Cum pot sa fac si eu un loc pentru parteneri si sub sa poti sa te inregistrezi?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Primii pasi in HTML si WWW: Uneltele necesare crearii si testarii unui document HTML
» Cum sa creezi o carte de vizita folosind M.O. Publisher?
» Prezentare Ruddpack!
» Cerere Parteneriat EvoGame.ro
» Substituire expeditor pe Internet
» Handball-ul
» Ce antivirus folositi
» Cum te intelegi cu cel mai bun prieten al tau ?
» Muzica preferata