Cum iti alegi membrii stafului?
Pagina 1 din 2 • Impartiti •
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Cum iti alegi membrii stafului?
Trebuie sa ai mare incredere cand ii alegi!
Puteti sa mai postati aici intrebari referitoare la titlul subiectului!
Puteti sa mai postati aici intrebari referitoare la titlul subiectului!
Re: Cum iti alegi membrii stafului?
Pai ca sa iti alegi membri staff-ului trb sa gesesti acea persoana care sa se priceapa cat de cat la ceea ce faci si sa fie una de incredere
La mine putin conteaza cate mesaje are pe forum.
Eu cand aleg un membru sa intre in staff, pai in cazul meu dureaza
).
Deci, ma uit intai la varsta, ma interez sa vad ce ocupatie are de unde este, port o discutie cu el directa (nu fata in fata ci pe messenger sau alt chat) sa vad um gandeste, felul cum raspunde, felul cum glumeste, si daca glumeste cand e cazul.
Prin urmare analizez un membru destul de bine inainte de a intra in staff.
Eu cand aleg un membru sa intre in staff, pai in cazul meu dureaza
Deci, ma uit intai la varsta, ma interez sa vad ce ocupatie are de unde este, port o discutie cu el directa (nu fata in fata ci pe messenger sau alt chat) sa vad um gandeste, felul cum raspunde, felul cum glumeste, si daca glumeste cand e cazul.
si cred ca este foarte bine asa cum faci tu...ca pe urma te poti trezi ca acel membru nu stie sa se comporte cu cu alti membri...
cred ca e cel mai bine asa cum faci tu motanel dar sa stii ca nu toti sunt ca tine:))))adica multi fac asa "daca eu cunosc oleaca pe cineva ...pac. repede il bag in staf "si nu e chiar bine.

paul- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 41
Credite: 75705
Varsta: 18
E ok stilul lui Motanel, chiar foarte ok si demn de urmat. Felicitari!
paul, asa am facut eu cu Ezlidor si sLg, sa-i bag in staff pentru ca ii cunosc.
Cu Ezlidor am lucrat la cel putin 4 proiecte pana acum si il cunosc foarte bine, iar pe sLg il cunosc de un an, cel putin. Uneori, mai poti recruta membrii pentru staff si dupa cat de bine ii cunosti. 
paul, asa am facut eu cu Ezlidor si sLg, sa-i bag in staff pentru ca ii cunosc.

Kegan- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 905
Credite: 89717
Varsta: 60
hmm.....sper sa fiu in tema ,dar motanel face cum fac eu in dans
)
ca sa bag pe cineva in trupa....intai am o convorbire pe mess , ma intalnesc personal , ii fac o programare la sala , vad cat de repede prinde miscarile si daca simte melodia...si dupa aia vad dac sa ii dau o sansa sau nu.....
Cam asa e si pe forum....acesta sau oricare altu......
ca sa bag pe cineva in trupa....intai am o convorbire pe mess , ma intalnesc personal , ii fac o programare la sala , vad cat de repede prinde miscarile si daca simte melodia...si dupa aia vad dac sa ii dau o sansa sau nu.....
Cam asa e si pe forum....acesta sau oricare altu......
Pai kegan...intr-un fel sa stiii ca e chiar bine sa pui i staf persoane cunoscute...decat sa paui pe cineva care nu cunosti si apoi sa te trezesti ca ti-a stricat forumul....asa daca il cunosti si personal si a scricat ceva la forum...ii dai "macel"=))))))

paul- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 41
Credite: 75705
Varsta: 18
hmm :-? nu stiu ce sa zic , mai ales cu varsta am 14 ani , nu cred ca varsta e neaparat un criteriu de recrutare in staff , sincer ? fi spontan invata sa inveti din greseli altfel motamo nu e bine , asta e viata , musca din ea mestec-o si simte-o . Multi "ma baga mai jos" din cauza varstei , si pana la urma to eu iam ajutat atunci cand aveau nevoie , viata e facuta ca sa o traiesti , nu ca sa o irosesti , "Greseala este printre cei mai buni profesori " ..... si Esentele tari se tin in sticle mici 
Eu cand recrutez STAFF-ul dau un mass in lista , si care doreste il bag in STAFF
Eu unul , nu ii aleg , le las libertatea de a putea face ei cerere intr-o sectiune speciala si in functie de mesaje (daca are 1 mesaj e clar ca nu ma pot baza pe el , o sa zic la inceput ca te ajut si chestii , iar dupa numai posteaza , nu mai este activ si te lasa balta sau mai sunt altii care se infiltreaza in staff doar ca sa iti distruga forumul prin stergerea mesajelor , banarea unor userii etc.) .
Motanel a scris:La mine putin conteaza cate mesaje are pe forum.
Eu cand aleg un membru sa intre in staff, pai in cazul meu dureaza).
In cazul meu e chiar pe dos(intr-un fel...)
De exemplu,eu am cativa prieteni care "i-am recrutat" pentru a intretine niste programe de securitate pentru GameForge.Pe forum le-am dat direct Board Admin,e si normal sa am incredere in ei.Dar,in restul cazurilor,cum a spus si Motanel,la mine dureaza...
Sa aiba destule mesaje,sa aiba o varsta si o gandire matura,sa vad cum stie sa vorbeasca etc.De obicei,deschid cereri de Moderatori,dar au anumite cerinte..

RoCkKiD- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 121
Credite: 84535
Varsta: 22
Astept sa ii vad pe cei interesati mai intai. Apoi aleg cativa dintre ei dupa anumite standarde si le iau Id-urile de mess. Vreo 2 luni vorbesc cu ei pe mess etc. pana sunt convinsa ca pot avea incredere in ei. Si sbia apoi ii adaug in staff. Cam ca Motanel
)
Bun daca scrie frumos si vorbeste frumos dar sa ramana tot la 23 de mesaje dupa ce i-ai acordat rangul (si tot nu face absolut nimic) asta nu conteaza??
Ce pot sa spun.....
Prefer un STAFF mai mic si mai profesionist decat unul mare si incapabil.
Ei bine, deoarece sunt eu insumi in STAFF-ul anumitor forumuri, recrutez si eu de pe alte forumuri membri.
In general pe criterile:
1) Comportamentul: Trebuie sa fie cat mai impecabil
2)Modul de exprimare: Imi place ca membrii staffului meu sa aiba o
exprimare cat mai elevata, bogata in cuvinte si sa vorbeasca la
persoana a 3-a atunci cand modereaza.
Daca se poate sa fie si perfect gramaticala.
3) Cunostiintele: Ei bine, imi place sa am in jurul meu profesionisti.
Tocmai din aceasta cauza recrutez de pe alte forumuri, numai pe cine vreau eu.
Pentru a forma o echipa de profesionisti.
4) "Cereri de intrare in STAFF": Da, este si asta o metoda!
Dar pun un numar minim de posturi necesare pentru a observa cat mai bine comportamentul, modul de exprimare si cunostintele.
5) "Oameni care intorc si celalalt obraz": Detest in mod inimaginabil conflictele intre membri staffului!
De aceea aleg oameni care nu sunt deloc orgoliosi sau aroganti.
Prefer un STAFF mai mic si mai profesionist decat unul mare si incapabil.
Ei bine, deoarece sunt eu insumi in STAFF-ul anumitor forumuri, recrutez si eu de pe alte forumuri membri.
In general pe criterile:
1) Comportamentul: Trebuie sa fie cat mai impecabil
2)Modul de exprimare: Imi place ca membrii staffului meu sa aiba o
exprimare cat mai elevata, bogata in cuvinte si sa vorbeasca la
persoana a 3-a atunci cand modereaza.
Daca se poate sa fie si perfect gramaticala.
3) Cunostiintele: Ei bine, imi place sa am in jurul meu profesionisti.
Tocmai din aceasta cauza recrutez de pe alte forumuri, numai pe cine vreau eu.
Pentru a forma o echipa de profesionisti.
4) "Cereri de intrare in STAFF": Da, este si asta o metoda!
Dar pun un numar minim de posturi necesare pentru a observa cat mai bine comportamentul, modul de exprimare si cunostintele.
5) "Oameni care intorc si celalalt obraz": Detest in mod inimaginabil conflictele intre membri staffului!
De aceea aleg oameni care nu sunt deloc orgoliosi sau aroganti.
Ultima editare efectuata de catre AGent in Mier Mar 10, 2010 10:03 am, editata de 1 ori
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Subiecte similare» Putem trimite newsletter catre membrii ?
» Cum sa imi aleg un browser default ?
» Imagini de fundal a paginilor/titlurilor Color Edition
» Se stie ca Vacanta mare interpreteaza mai multe personaje.Uitati aici
» Cum se pune avatar?
» Cum sa imi aleg un browser default ?
» Imagini de fundal a paginilor/titlurilor Color Edition
» Se stie ca Vacanta mare interpreteaza mai multe personaje.Uitati aici
» Cum se pune avatar?
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa
Cautare
FAQ
Propune un tutorial
Inregistrare
Conectare
NAVIGARE RAPIDA
Propune un tutorial!
Tutoriale (sfaturi si ghiduri)
Suport (asistenta tehnica)
Resurse gratuite
Servicii suplimentare
Administrare forum
General
Utilizatori si vizitatori
» Cerere Parteneriat EvoGame.ro
» Substituire expeditor pe Internet
» Handball-ul
» Ce antivirus folositi
» Cum te intelegi cu cel mai bun prieten al tau ?
» Muzica preferata
» Credeti in supranatural?
» Sinceritate
» Televiziunea: un lucru util sau de manipulare in masa?