Am pierdut partitia "D" si "F"
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Am pierdut partitia "D" si "F"
Salutare tuturor!
Am o problema la PC-ul tatalui meu ce nu am mai intalnit-o.
Au disparut partitile "D" si "F".
Practic, nu mai exista pe hard.
Din 120 de GB imi arata ca 60 nu sunt alocati nici unei partitii.
Daca cineva are un sfat pentru mine astept.
Eu cred ca este o problema de ordin tehnic si mai precis ca s-a stricat hardul.
Am o problema la PC-ul tatalui meu ce nu am mai intalnit-o.
Au disparut partitile "D" si "F".
Practic, nu mai exista pe hard.
Din 120 de GB imi arata ca 60 nu sunt alocati nici unei partitii.
Daca cineva are un sfat pentru mine astept.
Eu cred ca este o problema de ordin tehnic si mai precis ca s-a stricat hardul.
Re: Am pierdut partitia "D" si "F"
Am patit si eu asta. Am rezolvat problema deschizand unitatea si umbland pe la imbinarile firelor de pe acolo. Incearca sa verifici firele si sa le mai "intaresti" imbinarile. E posibil sa nu fie recunoscute datorita distentei dintre fire.

Kegan- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 905
Credite: 89717
Varsta: 60
Nu ai pentru ce. 
Te rog sa revii si sa-mi spui daca asta a fost problema. Te-am sfatuit pentru ca exact aceeasi problema am avut-o si eu acum 2 luni.
Te rog sa revii si sa-mi spui daca asta a fost problema. Te-am sfatuit pentru ca exact aceeasi problema am avut-o si eu acum 2 luni.

Kegan- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 905
Credite: 89717
Varsta: 60
Cred ca mai este o modalitate, poate cineva a ascuns partitia in mod intentionat sau vroia sa ii faca o farsa:
1."Cea mai simpla modalitate de a ascunde partitii sau HDD-uri fara nici un soft se poate face din registry.
1.Deschidem Registry Editor mergand la Start->Run si scriem regedit
2.Mergem pana la key HKEY_CURRENT_USER\Software\Mcft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
3.Click pe "Explorer".
5.Double-click pe key NoDrives din panoul din dreapta. Daca nu exista aceasta key, o veti crea acum. Click-dreapta in panoul din dreapta si alegeti New -> DWORD Value si ii dati numele NoDrives.
5.Dublu-Click pe noua key creata si la Value Data veti scrie doua cifre, ajutandu-va de tabelul de mai jos:
1 - pentru partitiile A I Q Y
2 - pentru partitiile B J R Z
4 - pentru partitiile C K S
8 - pentru partitiile D L T
16 - pentru partitiile E M U
32 - pentru partitiile F N V
64 - pentru partitiile G O W
80 - pentru partitiile H P X
Sa presupunem ca alegi sa ascunzi partitia D. Atunci la Value data vei scrie 08
Sau partitia E, atrunci alegi 16. Este simplu... nu!?
Dar daca vrem sa ascundem doua partitii? Simplu. Aduman Value data. Sa presupunem ca vrem sa le ascundem pe ambele mentionate mai sus (D si E), value data va fi 8+16=24; Deci scriem la value data 24.
Sa nu uit; daca vreti sa accesati partitia ascunsa mergeti la Start->Run si scrieti acolo litera acelei partitii - D: sau E: - si va aparea in Windows Explorer." -Acest tutorial este pe foarte multe site-uri, nu am pus sursa deoarece nustiu care este adevaratul autor al acestuia.
2. "Astazi am sa va prezint un tutorial despre cum poti sa ascunzi partitiile.Partitiile nu o sa mai apara in My Computer.Pentru asta vei avea nevoie de un program numit M Hide Drivers.
Programul se instaleaza foarte simplu.Deschideti program si selectati litera partitiei pe care vreti sa o ascundeti si apasati pe butonul Hide si va trebuie sa introduceti o parola.Acea parola o veti folosi si cand vreti sa nu mai fie ascunsa partitia.
Cand vrei sa nu mai fie ascunsa partitia selectezi litera partitiei pe care ai ascunsi , apesi pe butonul Unhide si va trebui sa introduci parola pe care ai folosit-o sa ascunzi partitia." -La fel si pentru acesta, este pe foarte multe site-uri si nu stiu sursa exacta.
Ps: Ca sa downloadezi programul scrie pe Google: M Hide Drivers 2.0 si dai click pe primul link, sper ca ti-am fost de ajutor.
1."Cea mai simpla modalitate de a ascunde partitii sau HDD-uri fara nici un soft se poate face din registry.
1.Deschidem Registry Editor mergand la Start->Run si scriem regedit
2.Mergem pana la key HKEY_CURRENT_USER\Software\Mcft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
3.Click pe "Explorer".
5.Double-click pe key NoDrives din panoul din dreapta. Daca nu exista aceasta key, o veti crea acum. Click-dreapta in panoul din dreapta si alegeti New -> DWORD Value si ii dati numele NoDrives.
5.Dublu-Click pe noua key creata si la Value Data veti scrie doua cifre, ajutandu-va de tabelul de mai jos:
1 - pentru partitiile A I Q Y
2 - pentru partitiile B J R Z
4 - pentru partitiile C K S
8 - pentru partitiile D L T
16 - pentru partitiile E M U
32 - pentru partitiile F N V
64 - pentru partitiile G O W
80 - pentru partitiile H P X
Sa presupunem ca alegi sa ascunzi partitia D. Atunci la Value data vei scrie 08
Sau partitia E, atrunci alegi 16. Este simplu... nu!?
Dar daca vrem sa ascundem doua partitii? Simplu. Aduman Value data. Sa presupunem ca vrem sa le ascundem pe ambele mentionate mai sus (D si E), value data va fi 8+16=24; Deci scriem la value data 24.
Sa nu uit; daca vreti sa accesati partitia ascunsa mergeti la Start->Run si scrieti acolo litera acelei partitii - D: sau E: - si va aparea in Windows Explorer." -Acest tutorial este pe foarte multe site-uri, nu am pus sursa deoarece nustiu care este adevaratul autor al acestuia.
2. "Astazi am sa va prezint un tutorial despre cum poti sa ascunzi partitiile.Partitiile nu o sa mai apara in My Computer.Pentru asta vei avea nevoie de un program numit M Hide Drivers.
Programul se instaleaza foarte simplu.Deschideti program si selectati litera partitiei pe care vreti sa o ascundeti si apasati pe butonul Hide si va trebuie sa introduceti o parola.Acea parola o veti folosi si cand vreti sa nu mai fie ascunsa partitia.
Cand vrei sa nu mai fie ascunsa partitia selectezi litera partitiei pe care ai ascunsi , apesi pe butonul Unhide si va trebui sa introduci parola pe care ai folosit-o sa ascunzi partitia." -La fel si pentru acesta, este pe foarte multe site-uri si nu stiu sursa exacta.
Ps: Ca sa downloadezi programul scrie pe Google: M Hide Drivers 2.0 si dai click pe primul link, sper ca ti-am fost de ajutor.

dica266- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 36
Credite: 75146
Varsta: 14
Cum a spus si Kegan incearca sa umbli in unitate vezi ce fire sunt deconectate daca nu reusesti incearca prin reinstalarea windowsului fiindca poate problema dvs. sunt virusii.
Subiecte similare» Cum mutam desktop-ul din partitia C in alta partitie pentru siguranta si economie de spatiu
» Cum depistam si cum eliminam toate folderele goale cu Fast Empty Folder
» Cum depistam si cum eliminam toate folderele goale cu Fast Empty Folder
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa
Cautare
FAQ
Propune un tutorial
Inregistrare
Conectare
NAVIGARE RAPIDA
Propune un tutorial!
Tutoriale (sfaturi si ghiduri)
Suport (asistenta tehnica)
Resurse gratuite
Servicii suplimentare
Administrare forum
General
Utilizatori si vizitatori
» Cerere Parteneriat EvoGame.ro
» Substituire expeditor pe Internet
» Handball-ul
» Ce antivirus folositi
» Cum te intelegi cu cel mai bun prieten al tau ?
» Muzica preferata
» Credeti in supranatural?
» Sinceritate
» Televiziunea: un lucru util sau de manipulare in masa?