Astazi a inceput scoala
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Astazi a inceput scoala
Astăzi a început școala... Vă bucurați că a început școala? Puteți să enumerați câteva motive de ce vreți să mergeți la școală?
Eu: Să-mi revăd profesorii
Să-mi revăd prietenii
Și să învăț cât mai multe lucruri.
Să nu aud faze deălea de șmecheri gen „NU îmi place școala” că la toți vă place dar aia o ziceți ca să vă dați mari
Eu: Să-mi revăd profesorii
Să-mi revăd prietenii
Și să învăț cât mai multe lucruri.
Să nu aud faze deălea de șmecheri gen „NU îmi place școala” că la toți vă place dar aia o ziceți ca să vă dați mari
Re: Astazi a inceput scoala
Hm...de ce-mi place??...
Ca imi revad si eu colegii (fetele...
)
Ca o sa ma distrez de minune in noua clasa... (intr-un fel vechea...ma rog..e o poveste lunga...
)
Ca avem prof'i noi (trebe' sa exploram taramuri necunoscute)
Ca intru in a 7-a (A)
Iar o sa facem prostii (altii) si o sa rad de o sa ma doara burta
Partea proasta...
Teme...
Prof'i noi mai "neiertatori", de "4" (cum le zicem noi la prof'ii care dau mai mult de 5 note de 4 pe zi
)
Teme...
Teste...
si iar teme...
Ca imi revad si eu colegii (fetele...
Ca o sa ma distrez de minune in noua clasa... (intr-un fel vechea...ma rog..e o poveste lunga...
Ca avem prof'i noi (trebe' sa exploram taramuri necunoscute)
Ca intru in a 7-a (A)
Iar o sa facem prostii (altii) si o sa rad de o sa ma doara burta
Partea proasta...
Teme...
Prof'i noi mai "neiertatori", de "4" (cum le zicem noi la prof'ii care dau mai mult de 5 note de 4 pe zi
Teme...
Teste...
si iar teme...
Va doresc succes tuturor in noul an scolar si fie ca notele de 10 sa va urmareasca precum in filme. 

Kegan- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 905
Credite: 100417
Varsta: 61
Eu am avut cea mai naspa prima zi de scoala. Am facut ore, am dat test la mate: nu am stiut nimic adica am stiut da eram stresat ca nu mai dadusem test de mult si am gresit tot, o sa iau 4. Apoi am teme multe
( pentru ca am trecut a 8-a si profi ne zic ca trebuie sa facem foarte multe teme ca sa fim pregatiti de examen
. Revenind:
Imi place scoala pentru ca:
1. Fac panarama cu, colegii;
2. Imi revad colegii;
3. Suntem toti laolalta;
Nu imi place scoala pentru ca:
1. Dau examen anu asta;
2. Am teme multicele..;
3. Fac o singura ora de sport ca asa e la moda in scoli la clasele a 8-a b-)
(
Imi place scoala pentru ca:
1. Fac panarama cu, colegii;
2. Imi revad colegii;
3. Suntem toti laolalta;
Nu imi place scoala pentru ca:
1. Dau examen anu asta;
2. Am teme multicele..;
3. Fac o singura ora de sport ca asa e la moda in scoli la clasele a 8-a b-)
Kegan a scris:Va doresc succes tuturor in noul an scolar si fie ca notele de 10 sa va urmareasca precum in filme.
Kegan, inca nu ai aflat ca ceea ce vezi in filme nu exista in viata reala??
Stefan, stai linistit! Si eu fac o ora de sport pe saptamana
Kegan a scris:Va doresc succes tuturor in noul an scolar si fie ca notele de 10 sa va urmareasca precum in filme.
Multumesc kegan, chiar sper sa am succes la scoala
Astazi dau test de inceput de clasa la engleza :-s Sunt curios ce nota o sa iau....
Deobicei cand ma gandesc cat mai mult la test sau sa iau 10 sunt neatent si neconcentrat pentru ca am emotii si ma cam sperii `Daca nu fac bine` `Daca nu stiu` si toate chestiile si asta ma ajuta sa-mi pierd concentrarea
On : Mda si voua
OFF : Buna , Kengan , KomyOmy , ....... Am o intrebare voi sunteti adevaratii sau doar niste facaturi ...
Luky a scris:OFF : Buna , Kengan , KomyOmy , ....... Am o intrebare voi sunteti adevaratii sau doar niste facaturi ...
Putin respect se poate? Mai ales ca am impresia ca v-ati autocaracterizat prin faptul ca ati ales un nickname ce nu va apartine.

Kegan- Membru AccessGratuit
Sex: 
Numarul mesajelor: 905
Credite: 100417
Varsta: 61
1.Kegan, komyomy si cine mai vezi tu cu nume din staff-ul forumgratuit chiar sunt ei.
2.Tu ar trebui mai intai sa inveti sa vorbesti, uitete bine la numele tau, nu este cumva Luky?Uitete putin si la administratorul forumgratuit.ro, nu are tot nick Luky? Nu ar trebuii sa faca tu pe cineva real facatura, nici macar sa intrebi cand tu esti chiar o facatura 100%
3.Hai ca o dam in offtopic! Am luat 8,40 la lucrare :X Cea mai mare nota a fost 8,90
2.Tu ar trebui mai intai sa inveti sa vorbesti, uitete bine la numele tau, nu este cumva Luky?Uitete putin si la administratorul forumgratuit.ro, nu are tot nick Luky? Nu ar trebuii sa faca tu pe cineva real facatura, nici macar sa intrebi cand tu esti chiar o facatura 100%
3.Hai ca o dam in offtopic! Am luat 8,40 la lucrare :X Cea mai mare nota a fost 8,90
Subiecte similare» Scoala de Soferi Amelin Iasi
» Cum a fost prima zi de scoala?
» O portie de ras: Bancuri si culmi
» La o scoala din Jugureni, Dambovita se preda robotica
» Astazi e ziua Designerului BOGDAN
» Cum a fost prima zi de scoala?
» O portie de ras: Bancuri si culmi
» La o scoala din Jugureni, Dambovita se preda robotica
» Astazi e ziua Designerului BOGDAN
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Primii pasi in HTML si WWW: Uneltele necesare crearii si testarii unui document HTML
» Cum sa creezi o carte de vizita folosind M.O. Publisher?
» Prezentare Ruddpack!
» Cerere Parteneriat EvoGame.ro
» Substituire expeditor pe Internet
» Handball-ul
» Ce antivirus folositi
» Cum te intelegi cu cel mai bun prieten al tau ?
» Muzica preferata